
MAdrilen kokatuta, ardi esneko gazta garbia egiten dugu. MARQUÉS DE MENDIOLA izendapen komertzialarenpean aurkezten ditugu geure gaztak eta gure baserriko esne gordinarekin soilik egindakoak dira. INFO+

Kanariar irletan, gure animaliak elikadura espezifiko batekin zaintzen ditugu gazta mota sorta egiteko behar den esnea lortu ahal izateko. INFO+

Merina arrazako artaldea dugu, gazta garbi eta fina egiteko kalitatezko esnearengatik ezaguna, Quesos de la Serena jatorri izendapenarekin. INFO+

Gure ustiategiko behien esnearekin egiten ditugu gaztak. Hauen elikadura osasuntsua eta naturala da, kalitatezko produktua eta zapore bereizgarria bermatuz. INFO+

SILVA CORDERO
Hasieratik Caceres-ko gure gaztandegian ekoiztutako gazta auntz esne gordinez egina da, Acehúche-ko gazta izenez ezaguna. INFO+

Esne gordineko eta diseinu pertsonaleko gazta ekoizten dugu oso kantitate txikietan. Esne bizia eta pertsonalitate duna. INFO+